Izbornik Zatvoriti
Revija Cristonati haljina u sivoj boji, inspirisana mladom ženom, a sokolom sivim, prikazana na Međunarodnoj nedelji mode na Siciliji, Taormina u okviru Serbia Fashion Week-a, avgust 2021.

FALCO GRIGIO colezzione 

Osmišljena je tako da prevazilazi granice mode i predstavlja raskršće u kome se susreću stil i umetnost! Za Cristonati coutureKreirati uspešnu modnu kolekciju je poduhvat, ali udahnuti joj energiju, značenje i simboliku poseban je izazov“

Inspiracija za ovu kolekciju, zbog svoje simbolike, ljubavna pesma – Noć skuplja vijeka koju je napisao Petar II Petrović Njegoš, jedan od najvecih srpskih pesnika i filozofa.

Pesma u kojoj je skrivena ljubavna ispovest, koja opisuje jednu noć vredniju od celog života , noć u kojoj pesniku dolazi „divna vila“, žena crne kose, koja nije bila sramežljivog pogleda kao plašljiva jarebica, već je bila mlada žena , ali soko sivi“ pred čijom pojavom, sve druge sreće ovog sveta postaju neznatne.

Celom kolekcijom (FALCO GRIGIO) dominira siva boja. Svaki model je unikat – poput  ljubavi – priča za sebe. Poigravnjem detaljima na grudima, struku i ledjima, ručno našivanim perlama,  kao i smelim krojevima koji više otkrivaju nego što pokrivaju, akcentuje se ženska senzibilnost.

Saten, print sokola, čipka, til i metalizirana likra ukazuju da ovo svakako nije kolekcija za stidljive!

Odevne kombinacije začinjene su Cristonati nakitom i modnim dodacima u boji srebra ili zlata stvorenim da učine komunikaciju otvorenom i zanimljivom.

Ovo je poseban tren u kojem se san pretvara u stvarnost i razlog zašto se iznova zaljubljujemo u modu!

Za vile iz pesme i sna,  koju SIVI SOKO predstavlja u javi.  

Revija Cristonati haljina u boji vina, smela elegancija inspirisana Tangom, prikazana na Serbia Fashion Weeku novembar 2018.

MOLINETE COLLECTION

Revija koja podržava monohromatski look. Haljine identičnog kroja, iste boje,  ali različitog materijala.  Žena je najzavodljivija kada je u večernjoj haljini, pogotovo ako je ona naglašenog struka, kako bi se lepota ženske figure dodatno akcentovala.

Kreirati uspešnu modnu kolekciju je poduhvat, ali udahnuti joj energiju, značenje i simboliku poseban je izazov.
Kreirati uspešnu modnu kolekciju je poduhvat, ali udahnuti joj energiju, značenje i simboliku poseban je izazov.

BURGUNDI BOJA – trendi alarm. Boja poznatija kao boja crnog vina, koja se preliva u najrazličitije nijanse od onih koje vuku na crveno i bordo, do onih koje umeju da zaliče na braon i ljubičastu.  Topla i efektna boja.

CRISTONATI KAMPANJA
Veliki početak za moje maleno i mene

Smelost je na ceni, a elegancija najveći ženski adut kojim opčinjava!  

Cristonati  LOGO  u backstage – asocira na uspeh.   Intervju za Fashion National Network.

TAKMIČENJE U STILIZACIJI FLAŠE ZA VINO

Le charme du Cristonati

Stilizacija flaše za vino kojom smo ispratili vinski bonton

SHOWROOM MAJ 2018. Serbia Fashion Week

SHOWROOM  April 2019. Serbia Fashion Week

Kampanja „OPPOSITE“ 2019. koja prikazuje kontraste između nežnih i tamnih tonova sa akcentm na dentične  krojeve

                                                      Moto „OSLOBODI DUH, STEGNI STRUK“                                          

 Saradnici: Fotograf: Miloš Delić Video: Cinema Dount; Asistent: Helena Božić; Asistent: Marta Rašeta; Frizura: Studio Blondy; Šminka: Ivana Đođić; Modeli: Ivana Šljapić i Doris Đorđević ; Dizajn : Cristonati couture Lokacije: Restaurant Gimi & Atelier Cristonati couture, Novi Sad
Pozovi