Izbornik Zatvoriti

MODNI RAPORT:  Ulazimo u novu sezonu za proleće / leto 2022.g, gde nas očekuje mnoštvo različitih trendova. Nikada nije bilo ovoliko raznovrsnosti – spremni smo da vas inspirišemo svim ovim što pripremamo za vas.  Ostajemo verni mono bojama, raznolikog kolorita, transparentnih materijala , svedenih krojnih linija koje bez zadrške izražavaju novi profesionalni glamur. Peplum i dalje ostaje na snazi, a naša elegancija ide ka grandz stilu. Čeka vas putovanje u kojem ćete uživati i sigurno naći nešto po svom ukusu.

Počnite na vreme da se spremate za nove izazove koje donosi lepše vreme i svečane prilike koje nam predstoje. Nemojte čekati, već odmah krenite u akciju i spremno dočekajte prilike za koje želite da budete lepe i sigurne u sebe. Izrada po meri, zahteva posvećenost i sa naše i sa vaše strane.

Ne ustručavajte se da i u dnevnom stajlingu zasijate u punom sjaju. Na kraju krajeva, vi ste ta koja određuje pravila, zar ne?

Skiciranje i posvećenost prethode izradi. U našoj novoj kolekciji i prstupu možete očekivati zastupljenost ručne izrade po ugledu na  les petite mains (francuski, male ruke)

DZF_3810

Logistika i tvorac sajta 

Majka -Zorka Rudović

Cristonati couture – Designer

Vlasnik -Nataša Bodirožić

Support – Designer

Sestra -Marta Rašeta

Cristonatić – naslednica

Ćerka -Nina Bodirožić

Brend za sve generacije, koji vode žene svih generacija!
Kada radite posao koji volite, vodite računa o svakom detalju. Kada je tvoj posao tvoja strast, svaka sitnica je važna.
Pozovi