Izbornik Zatvoriti
Modni atelje CRISTONATI couture, je kreativna radionica i salon u jednom, koji možemo okarakterisati kao mesto dobre energije. Nalazi se u Novom Sadu, na Grbavici i uređen je kao dizajnerski atelje po uzoru na savremene evropske modne ateljee.

Uz moderan nameštaj blagih tonova sa motivima srebrnih, zlatnih, bakarnih boja i uz brojna ogledala tu se nalaze kristali , krune,  modni  detalji  koji karakterišu  kako moj, tako i kreativni izražaj mojih saradnika. Skoro u svakom kutku našeg  ateljea  nalaze se aktualni svjetski modni magazini Vogue, Elle, Bazar…, kao i odevni predmeti iz naših kolekcija. Dizajnerski studio orijentisan je ka izradi odeće po meri, ali je ujedno i izložbeni prostor otvoren za sve. Pored ženske odeće,  novitet predstavlja prisutnost dečije mode u kolekcijama .

PRIUŠTITE SEBI NEŠTO UNIKATNO

Izrađujemo unikatnu odeću , aplicirajući na nju ručno rađen nakit.  Nudimo modno stilizovanje i posebno savetovanje za izradu odeće po meri. FB_IMG_1582719863311

FB_IMG_1582719851503
IMG-ff2b193c4703a53a26177275f00ba5a4-V[1]

“ Često listam stara izdanja magazina. I sami znate da se moda ponavlja, ideje se ponovo koriste, tako da sve što vidite u ovim knjigama, čeka na vreme svog povratka u modni svet.”


                                             Našu ponudu razvijamo u tri segmenta:
    Prvi segment je onaj deo kada Vam šijemo po meri (uslužno šivenje). Možete doneti Vaš materijal i ideju, koju ćemo mi rado sprovesti u delo!  Vrlo smo umešni u izradi venčanica, ali i u tome da dobrim ukrajanjem haljine postižemo efekat da ona savršeno flertuje s vašim telom, naglašavajući ono što treba da naglasi i skrivajući sve ono što želite da sakrijete. Sa nama smelo  birajte print, pruge, tufne, cvetne motive, ali isto tako ne zaboravite na crnu i belu koje su uvek bile večna klasika i neizmerno elegantna kombinacija boja.  Verovatno kod kuće imate popriličan broj modnih komada, u ove dve boje možemo kombinovati i kreirati izgled koji je 100% vaš. 
 „ Stil je nešto što svako od nas već ima. Sve što treba da učinimo je da ga pronađemo “ –  Dajan fon Fustenberg.
   Drugi segment predstavlja ponudu  crnih i  belih košulja i majica a takodje i modnih dodataka nakita,torbica ,broševa itd. Reč je o odeći koja ženi omogućuje da na brzinu izađe iz kuće, a da izgleda moderno i doterano. To je program u kome dominiraju prirodni materijali sa finalnom ručnom obradom u kojoj se ističe naš identitet. Oplemenjujemo ih ručno rađenim nakitom, čipkom,  perlama , izlivenim mesinganim ručno rađenim Cristonati monogramom, a neretko i printom našeg – loga za koji koristimo moderne tehnike štampe gde pokazujemo da i na taj način pratimo trendove.

  Osim napred navedenog, u ponudi imamo i nesesere; kragnice; kaiševe; torbice  idealni u vreme darivanja.
  Za svaku sezonu izrađujemo posebnu revijsku kolekciju. Ona je determinisana autorskim izrazom i plod je moje inspiracije. Na neki način objedinjujem svoj impuls, dostignuća u dizajnu, svetske i domaće trendove i potrebe tržišta na kome nastupam, vodeći se smelom elegancijom kao osnovom.

     ODVAŽI SE DA BIRAŠ UNIKAT!

Pravimo iskorak ka otvorenim krojevima! SMELA ELEGANCIJA JE UVEK NA NAŠOJ SCENI.

LOGO KOJI ASOCIRA NA GLAMUR.